Perakande Ürün Çeşitlerimiz
Trabzon Tarım çeşitli kalite ve kalibrelerde, geniş natürel ve işlenmiş fındık yelpazesine sahiptir.
Ayrıca firma ürünlerini değişik formlardaki paketlerle yükleyebilmektedir. Kabuklu fındıkta TS3074, natürel fındıkta TS3075 ve her türlü işlenmiş fındıkta TS1917 standartlarına ya da müşteri spesifikasyonlarına göre üretim yapılmaktadır.
Trabzon Tarım; Ordu, Giresun ve Trabzon kalite fındıkları her kalibrede tüketiciye sunmasının yanı sıra, kavrulmuş, beyazlatılmış, kıyılmış, dilinmiş fındık, fındık unu ve püresi gibi çeşitli formlarda fındık üretimini de gerçekleştirmektedir.
Kavrulmuş Fındık
Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış içleridir. İç fındıklar 1. Sınıf, 2. Sınıf ve ekstra olarak hazırlanır. Ekstra ve 1. Sınıf fındıkların en küçük çapı 9 mm’ dir. Çapları daha küçük fındıklar ise ince ya da pikola fındık olarak adlandırılır.Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle 11-13 mm., 13-15 mm ve üstü olarak hazırlanır.
25gr., 40gr., 80gr., 250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.
Fındık Parçalı Kakaolu Fındık Kreması
Fındık Parçalı Kakaolu Fındık KremasıSütlü Kakaolu Fındık Kreması
Sütlü Kakaolu Fındık KremasıKAVRULMUŞ İÇ FINDIK
Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış içleridir. İç fındıklar 1. Sınıf, 2. Sınıf ve ekstra olarak hazırlanır. Ekstra ve 1. Sınıf fındıkların en küçük çapı 9 mm’ dir. Çapları daha küçük fındıklar ise ince ya da pikola fındık olarak adlandırılır.Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle 11-13 mm., 13-15 mm ve üstü olarak hazırlanır.
25gr., 40gr., 80gr., 250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.
Çifte Kavrulmuş Tava Fındığı
Çifte Kavrulmuş Tava FındığıKabuklu Tuzlu Fındık
Kabuklu fındıklar sınıflandırılarak çıtlatma ,tuzlama ve kavurma işlemi yapıldıktan sonra paketlinip tüketime sunulmaktadır.200gr., 10Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.
Fıstık Ezmesi
Fıstık EzmesiNaturel İç Fındık
Kabuklu fındığın tekniğe uygun olarak sert meyve kabuğundan (perikarp) çıkarılmış cinsidir.9-11 mm. , 11-12 mm. , 11-13 mm. , 12-13 mm. , 13-14 mm. , 13-15 mm. , 14-15 mm. ve ara boyutlarda hazırlanabilir.
250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.
Fındık Unu
Kavrulmuş veya beyazlatılmış iç fındıklardan öğütülmek ya da yontulmak suretiyle elde edilmiş bir üründür.Dondurma, tatlı ve pastacılıkalanlarında kullanılır. Ayrıca garnitür ve süsleme malzemesi olarak ta tercih edilmektedir.
0.2mm ve 0.3mm. kalınlığında üretilir.
250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.
Kavrulmuş Kıyılmış İç Fındık
Kavrulmuş iç fındıklardan tekniğe uygun olarak kıyılması ile elde edilen bir üründür.Çikolata, dondurma, tatlı, şekerleme ve pastacılık alanında kullanılır. 1-3 mm, 2-4 mm. , 3-5 mm. , 4 -6 mm. , 8-12 mm ve ara boyutlarda hazırlanır.
Kavrulmuş İç Fındık
Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış içleridir. İç fındıklar 1. Sınıf, 2. Sınıf ve ekstra olarak hazırlanır. Ekstra ve 1. Sınıf fındıkların en küçük çapı 9 mm’ dir. Çapları daha küçük fındıklar ise ince ya da pikola fındık olarak adlandırılır.Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle 11-13 mm., 13-15 mm ve üstü olarak hazırlanır.
25gr., 40gr., 80gr., 250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.
Çifte Kavrulmuş İç Fındık
Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış içleridir. İç fındıklar 1. Sınıf, ekstra olarak hazırlanır.Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle 13-15 mm. üstü olarak hazırlanır.
250gr., 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.