Kavrulmuş İç Fındık
Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış içleridir. İç fındıklar 1. Sınıf, 2. Sınıf ve ekstra olarak hazırlanır. Ekstra ve 1. Sınıf fındıkların en küçük çapı 9 mm’ dir. Çapları daha küçük fındıklar ise ince ya da pikola fındık olarak adlandırılır.
Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle 11-13 mm., 13-15 mm ve üstü olarak hazırlanır.
25gr., 40gr., 80gr., 250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.
Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış içleridir. İç fındıklar 1. Sınıf, 2. Sınıf ve ekstra olarak hazırlanır. Ekstra ve 1. Sınıf fındıkların en küçük çapı 9 mm’ dir. Çapları daha küçük fındıklar ise ince ya da pikola fındık olarak adlandırılır.
Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle 11-13 mm., 13-15 mm ve üstü olarak hazırlanır.
25gr., 40gr., 80gr., 250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.