Kavrulmuş Kıyılmış İç Fındık
İşleme: Natürel, Beyazlatılmış veya Kavrulmuş iç fındığın tekniğine uygun olarak daha küçük parçalara kıyılması/kesilmesi sonucunda elde edilir.
Ölçüleri: 0- 12 mm arasında istenilen boy aralıklarında ya da 0- 4 mm, 1- 3 mm, 2- 4 mm, 3- 5 mm, 4- 6 mm, 4- 8 mm, 5- 11 mm, 7- 11 mm gibi çeşitli boylarda hazırlanır.
Paketleme Çeşitleri: 25-50-80kg jüt çuval / 25kg kağıt torba / 5-10-12.5-20-25kg, kartonlu ya da kartonsuz şeffaf veya renkli vakum paketlerde, Palette 500-700-800-1000kg Big Bag
İşleme: Natürel, Beyazlatılmış veya Kavrulmuş iç fındığın tekniğine uygun olarak daha küçük parçalara kıyılması/kesilmesi sonucunda elde edilir.
Ölçüleri: 0- 12 mm arasında istenilen boy aralıklarında ya da 0- 4 mm, 1- 3 mm, 2- 4 mm, 3- 5 mm, 4- 6 mm, 4- 8 mm, 5- 11 mm, 7- 11 mm gibi çeşitli boylarda hazırlanır.
Paketleme Çeşitleri: 25-50-80kg jüt çuval / 25kg kağıt torba / 5-10-12.5-20-25kg, kartonlu ya da kartonsuz şeffaf veya renkli vakum paketlerde, Palette 500-700-800-1000kg Big Bag